December 29, 2011

Petua Menghilangkan Bengkak Kelenjar Di Badan Terutama Leher

Views:
Posted by GAMER SORFINA  |  at  9:52:00 PM  |    2 comments


Petua ini diperoleh daripada seorang kawan dan disebabkan petua ini beberapa orang sahabatnya telahpun pulih daripada bengkak kelenjar ini.

Caranya ialah apabila bangun tidur pada waktu pagi, ambil air liur basi (sebelum berkumur) dan sapukan pada bengkak kelenjar tersebut. Tunggu sehingga kering dan selepas itu anda bolehlah mandi. Amalkan pada setiap pagi. Insya-Allah dalam tempoh sebulan anda dapat lihat hasilnya. Selamat mencuba.

Warning!!!

Informasi petua di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah kesihatan atau kemudaratan hasil daripada amalan petua ini. Risiko adalah tanggungjawab pembaca sendiri. Sila dapatkan nasihat atau pandangan daripada pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengamalkan sebarang petua di blog ini. Terima kasih..

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

Related posts

2 comments:

  1. pernah juga cuba kaedah ini sebelum ni, tapi, bukan untuk bengkak leher, tapi kat bahagian kena gigit serangga..memang berkesan. tp, ambil yang kat lelangit, bukan air liur basi. :)

    ReplyDelete
  2. Betul ka ni..petua nya.bengkak kelenjar boleh bawa maut tak

    ReplyDelete

    Followers

    Comments

Copyright © 2013 Petua 1 Malaysia |   Privacy Policy |   Disclaimer! |   
back to top